Lumânare gel - "Soldat"

Nou

Știați că... în absolut toate țările lumii, indiferent de cultură, religie sau zonă geografică, soldații execută salutul numai cu mâna dreaptă.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

42,99 lei

Detalii produs

Înălțime 16cm
Diametru 5,8cm
Greutate 597g
Timp de ardere 12 ore
Culoare Albastru
Aroma Lavandă

Mai multe informații

Info:

Spre deosebire de poliție sau jandarmi care rezolvă conflictele interne de pe teritoriul statului respectiv, soldații într-un război luptă contra unui agresor din afara granițelor statului.

Dacă în trecut erau războaie frecvente între două națiuni, azi războaiele au luat tot mai mult un caracter multinațional, ca de exemplu războiul din Iugoslavia, Afganistan, Irak.

Armata modernă de azi se subîmparte în: Forțele Terestre ; Forțele Aeriene ; Forțele Navale, o altă grupare mai mică o alcătuiește garda națională.
Indiferent din care grupă fac parte soldații trebuie să respecte o disciplină militară care limitează libertatea unui soldat în comparație cu drepurile unei persoane civile.
Armata are anumite ritualuri ca de exemplu parada militară prin care caută să demonstreze capacitatea și disciplina militară.

O altă categorie de trupe înarmate sunt grupările paramilitare care iau naștere de obicei prin conflictele unui război civil.
Inzestrarea tehnică a soldaților, sau tehnica militară are și un caracter tradițional care depinde de resursele financiare și dezvoltarea industrială a statului respectiv.

De asemenea o grupare importantă sunt unitățile comando care sunt unități de elită cu o pregătire militară deosebită.

Soldații trebuie să se supună ordinului militar, să poarte o uniformă, cu semnele de armă și a gradului pe care îl dețin în ierarhia militară și mai au dreptul să poarte arme, prin toate acestea se deosebesc de populația civilă.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un soldat.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de armată și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Soldat"

Lumânare gel - "Soldat"

Știați că... în absolut toate țările lumii, indiferent de cultură, religie sau zonă geografică, soldații execută salutul numai cu mâna dreaptă.