Lumânare gel - "Rechin ferăstrău"

Nou

Știați că... rechinii ferăstrău pot ajunge până la 9 m lungime, dintre care numai botul poate avea 2 m lungime și până la 30 cm lățime

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

29,99 lei

Detalii produs

Înălțime 16cm
Diametru 5,3cm
Greutate 514g
Timp de ardere 30 ore
Culoare Albastru
Aroma Lavandă

Mai multe informații

Info:

Peștele rechin ferăstrău mai este cunoscut și ca "rechinul tâmplar". Este popular datorită extensiei care o are în față, asemănătoare cu un ferăstrău.

Peștele ferăstrău este răspândit în apele tropicale și subtropicale din oceanele Atlantic și Indo-Pacific, fiind o țintă periculoasă pentru orice prădător: are 12 până la 30 de perechi de dinți foarte ascuțiți. Poate fi întâlnit în zonele de coastă cât și în râuri mai mari, în ape tulburi sau limpezi.

Este un pește nocturn care de obicei se odihnește ziua ca să fie în formă maximă când iese la vânătoare. În ciuda aparenței lui înfricoșătoare nu atacă oamenii decât dacă sunt provocați sau speriați.

Rechinul ferăstrău este un pește pe cale de dispariție și este în stare de conservare. Este declarat ca animal pe cale de dispariție încă de secolul trecut. Din iunie 2007 s-a interzis comerțul cu pește ferăstrău. Numai anumite acvarii care se dovedesc în stare să îndeplinească anumite condiții au voie să procure și dețină un astfel de pește.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un rechin ferăstrău.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de animalele marine și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Rechin ferăstrău"

Lumânare gel - "Rechin ferăstrău"

Știați că... rechinii ferăstrău pot ajunge până la 9 m lungime, dintre care numai botul poate avea 2 m lungime și până la 30 cm lățime