Lumânare gel - "Marele Alb"

Nou

Știați că... cel mai mare rechin este Marele Alb ce poate ajunge la o lungime de 6.5 m.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

45,99 lei

Detalii produs

Înălțime 16.5cm
Diametru 7.4cm
Greutate 678g
Timp de ardere 15 ore
Culoare Albastru
Aroma Lavandă

Mai multe informații

Info:

Rechinul alb (Carcharodon carcharias), cunoscut și drept marele alb, marele rechin alb sau moartea albă, este probabil cea mai faimoasă specie de rechini. Aparține unei familii de rechini cunoscuți drept înotători rapizi numiți rechini mackerel și este cel mai mare carnivor de pe pământ , din zilele noastre , în afară de cei care se hrănesc cu plancton , cum ar fi balena. Rechinul alb este în principal cunoscut datorită dimensiunilor sale, indivizii maturi ajungând până la 6,5 metri în lungime

Are în jur de 3000 de dinți, aranjați în mai multe rânduri. Ca să prindă și să sfâșie prada, folosește primele două rânduri. Ultimele două șiruri din spate le înlocuiesc pe cele din față atunci când se tocesc, se strică sau cad.

Se reproduce doar de două ori în viață și face câte 7-9 pui.

Rechinul alb nu-și mestecă hrana, ci o sfâșie în bucați și o înghite. Dacă mânâncă o focă sau un leu de mare, poate rezista chiar și o lună fară o masă consistentă.

Trăieste în apele din toate regiunile temperate atât la suprafață, cât și la adâncime: pe coastele Americii, Alaskăi, in Hawaii, America de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Marea Mediterană, vestul Africii, Scandinavia, Japonia și coasta de est a Chinei, până și în Rusia.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un rechin alb și o scoică.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de animalele marine și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Marele Alb"

Lumânare gel - "Marele Alb"

Știați că... cel mai mare rechin este Marele Alb ce poate ajunge la o lungime de 6.5 m.