Lumânare gel - "Delfin"

Nou

Știați că... delfinii se pot recupera rapid de la rănile suferite (cum ar fi mușcături de rechin) și doar în foarte rare cazuri pot căpăta o infecție.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

41,99 lei

Detalii produs

Înălțime 16.5cm
Diametru 7.4cm
Greutate 667g
Timp de ardere 12 ore
Culoare Albastru
Aroma Lavandă

Mai multe informații

Info:

Delfinii sunt mamifere cetacee marine înrudite cu balenele și marsuinii (Phocoena phocoena). Există în jur de 40 de specii de delfini în 17 genuri diferite. Delfinii variază ca dimensiune de la 1,2 m și 40 kg (delfinii Maui), ajungând până la 9,5 m și 10 tone (orca sau balena ucigașă).

Delfinii sunt răspândiți în întreaga lume, în special în apele puțin adânci din zonele de coastă. Sunt animale carnivore, hrănindu-se cu pește și calmari.

Creierul delfinilor este mare și foarte complex și este diferit după structură de cele ale majorității mamiferelor terestre.

În general delfinii dorm doar cu o emisferă a creierului odată, apoi cu cealaltă, astfel menținându-și conștiința necesară pentru a se respira și a veghea de posibili prădători sau alte primejdii. În captivitate, s-a observat că delfinii pot intră în somn total, stare în care ambii ochi le sunt închiși și individul nu reacționează la stimuli externi. În acest caz respirația este automată și un reflex de bătaie din coadă menține individul cu orificiul nazal deasupra apei dacă este necesar.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un delfin și o scoică.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de animalele marine și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Delfin"

Lumânare gel - "Delfin"

Știați că... delfinii se pot recupera rapid de la rănile suferite (cum ar fi mușcături de rechin) și doar în foarte rare cazuri pot căpăta o infecție.