Lumânare gel - "Rechin leopard"

Nou

Știați că... rechinul leopard este vânat în special pentru carnea lui, aceasta fiind considerată excelentă.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

29,99 lei

Detalii produs

Înălțime 16cm
Diametru 5,3cm
Greutate 532g
Timp de ardere 24 ore
Culoare Albastru
Aroma Fresh

Mai multe informații

Info:

Rechinul leopard își are numele de la coloritul corpului pe partea dorsala în nuanțe maronii-deschise cu pete rotunde de culoare neagră. Pe partea ventrală pielea rechinului este netedă și albicioasă.

Apare de-a lungul coastei Americii în estul Oceanului Pacific de Nord, uneori înoata destul de apropape de țărm, în golfuri și estuare, în zonele cu recife de corali, la adâncimi de 4 m. Rechinul leopard este considerat o specie inofensivă pentru om, până în prezent nu s-au semnalat cazuri în care să fie agresiv față de scafandri.

Are corpul lung și subțire, cu lungimea de 2,1 m și greutatea de până la 32 kg. Capul este mare se termină cu botul scurt și rotunjit la vârf. Ochii sunt mari, de formă ovală, cu irisul de culoare închisă și sunt situați deasupra capului. Gura este curbată și poziționată în partea inferioară a capului. Maxilarele sunt puternice, prevăzute cu numeroși dinți mici și ascuțiți (41-45 pe cel superior și 34-45 pe cel inferior) cu care vânează tot felul de vietăți acvatice care înoată în apă sau nevertebrate ascunse în nisipul de pe fundul oceanului. Preferă în special să prindă scoici, creveți, crabi și diferite specii de pești osoși dar mai ales macrou, plătică, anșoa, hering, etc.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un rechin leopard.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de animalele marine și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Rechin leopard"

Lumânare gel - "Rechin leopard"

Știați că... rechinul leopard este vânat în special pentru carnea lui, aceasta fiind considerată excelentă.