Lumânare cu șurub Mărește

Lumânare gel - "Șurub cu 2 piulițe"

Nou

Știați că... “Inbus” este prescurtarea de la “Innensechkantschraube Bauer Und Schaurte”

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

34,99 lei

Detalii produs

Înălțime 13,5cm
Diametru 6,2cm
Greutate 621g
Timp de ardere 15 ore
Culoare bleu
Aroma Vanilie

Mai multe informații

Info: Surubul este un obiect caracterizat printr-o creasta in forma de spirala amplasata in jurul unui cilindru. Cele mai comune folosinte ale surubului sunt prinderea a doua obiecte unul de celalalt si pozitionarea obiectelor. Majoritatea suruburilor au un cap ce poate avea increstat o linie, o cruce, un hexagon etc. pentru a putea fi insurubate cu ajutorul surubelnitelor sau poate avea o forma specifica pentru a putea fi insurubat cu ajutorul unor chei.

In timp ce ipotezele recente ii atribuie Surubul lui Arhimede regelui Asiriei, Sennacherib, descoperirile arheologice si dovezile pictografice apar doar din perioada elenistica, iar majoritatea punctelor de vedere pun dispozitivul ca fiind o inventie greceasca, cel mai probabil din secolul III i.Hr. realizata de insusi Arhimede. Totusi, dispozitivul este asemanator unui surub si nu este un surub in adevaratul sens al cuvantului.

Ideea de a folosi suruburi pentru a fixa doua componente individuale provine inca din Antichitate, dar aceste obiecte nu erau gandite pentru uzul zilnic. In acea perioada suruburile serveau mai mult pentru asigurarea obiectelor de podoaba care nu trebuiau sa se piarda. Abia in Evul Mediu, odata cu armurile de cavaler asamblate prin insurubare, si-a gasit surubul o raspandire mai mare si la sfarsitul secolului al XVIII-lea a devenit produs in masa.

Primii pasi in dezvoltarea surubului i-au realizat fratii Job si William Wyatt din Staffordshire, Regatul Unit, care au patentat in anul 1760 o masinarie pe care o putem numi cel mai corect o “masina de suruburi”.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un șurub și două piulițe.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de bricolaj și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Observație: După arderea lumânării, șurubul și cele două piulițe pot fi folosite pentru scopul lor original de utilizare.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Șurub cu 2 piulițe"

Lumânare gel - "Șurub cu 2 piulițe"

Știați că... “Inbus” este prescurtarea de la “Innensechkantschraube Bauer Und Schaurte”