Minge Golf Mărește

Lumânare gel - "Minge de golf"

Nou

Știați că... mingea de golf are 360 de adâncituri.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

29,99 lei

Detalii produs

Înălțime 14,2cm
Diametru 5,6cm
Greutate 517g
Timp de ardere 30 ore
Culoare Verde-Galben
Aroma Lemongrass

Mai multe informații

Info: Golful este un joc sportiv în care competitorii, folosind mai multe tipuri de crose, lovesc mingile și încercă sa le introducă, pe rând, în găurile unui teren de golf, din cât mai puține lovituri.

Acest sport se poate practica de la vârstele cele mai mici până la cele mai înaintate. O rundă standard de golf implică parcurgerea pe jos a unei distanțe de 10–15 km, uzual.

Regulamentul acestui sport nu impune un teren de joc standardizat. Dimpotrivă, jocul se desfășoară pe trasee de golf, fiecare având o formă particulară, conform reliefului pe care este construit. Un detaliu comun este faptul că aceste trasee au în general 9 sau 18 găuri.

Reglementarea jocului de golf este atribuția "The R&A" The Royal and Ancient și USGA U.S. Golf Association . Cele două organisme conlucrează, iar reglementările lor nu se contrazic ci țin doar de specificitatea jocului din diverse regiuni. În plus, pe fiecare teren sunt impuse Reguli Locale (Local Rules) care sunt aplicabile doar pe terenul respectiv, fiind elaborate în funcție de particularitățile terenului, starea acestuia și afluxul de jucători. Nu există limitări legate de condițiile meteorologice sau starea terenului, golful putând fi teoretic practicat tot timpul anului, singura condiție fiind existența luminii diurne, terenurile dotate cu nocturnă fiind foarte rare - având în vedere suprafața pe care o ocupă (între 15 și 100 hectare, uzual 70 hectare).

Pe terenul de golf nu se face antrenament, el este exclusiv destinat jocului. Pentru antrenament și instructaj sunt amenajate facilități de "Driving Range". Acestea sunt formate din standuri și terenul de aterizare a mingilor. Dimensiunile uzuale sunt 300 x 100 m și pe acesta pot exista ținte (targets). Pentru putting sunt amenajate "putting greens" cu mai multe cupe, uzual 9. Pentru jocul scurt există "chipping area" care include un green, zona de fairway și "bunker" cu nisip. Un teren de golf are amenajat un Driving Range pentru antrenament, dar Driving Ranges pot exista și în afara terenurilor de golf și sunt de obicei amplasate mai aproape de zonele urbane, exclusiv pentru antrenament.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o minge de golf.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de golf și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Observație: După arderea lumânării, mingea de golf poate fi folosită pentru scopul original de utilizare.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Minge de golf"

Lumânare gel - "Minge de golf"

Știați că... mingea de golf are 360 de adâncituri.