Suzetă Mărește

Lumânare gel - "Suzetă"

Nou

Știați că... suzeta a fost inventată de către Joaquin Martinez prin anii 1350 după ce a petrecut foarte multe nopți albe din cauza micuțului său nou-născut.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

34,99 lei

Detalii produs

Înălțime 14,2cm
Diametru 5,6cm
Greutate 489g
Timp de ardere 30 ore
Culoare Roșu
Aroma Trandafir

Mai multe informații

Info: Forma modernă a suzetelor a început să se contureze prin anii 1900 când a fost patentat în SUA primul design al formei care o cunoaștem și în ziua de azi și care a primit denumirea de "consolator pentru bebeluși" (baby comforter). Cauciucul a fost folosit la jumătatea secolului 19 în Anglia pentru inele de dentiție moi și pentru tetinele de la sticlele de lapte pentru bebeluși.

În 1902 lanțul de magazine Sears face publicitate pentru un nou model de inel de dentiție moale, cu o tetină moale și una tare, iar în 1909 cineva care sa autointitular "Matușa Suzetă" ("Auntie Pacifier") a trimis o scrisoare ziarului New York Time pentru a trage un semnal de alarmă privind pericolele folosirii suzetei în special pentru pătura socială inferioară.

În 1914 un medic din Londra era nemulțumit de suzetă și explica faptul că atunci când suzeta cade pe jos este  ștearsă în grabă de șorțul sau bluza mamei, "curațată" de catre mamă în propria gură și apoi dată bebelușului să o folosească.

Primele modele de suzete erau fabricate din cauciuc negru, maro sau alb, deși cauciucul alb folosit în acele timpuri conținea o anumită cantitate de plumb.

"Binky" a fost folosit pentru prima dată ca nume de brand pentru suzete și alte produse destinate bebelușilor în 1935 și în prezent este deținut de Playtex Products.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o suzetă.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră ce au copii sau care încă sunt copii.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Observație: După arderea lumânării, suzeta nu mai poate fi folosită pentru scopul ei original de utilizare.

Atenție! Nu utilizați suzeta la copii!

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Suzetă"

Lumânare gel - "Suzetă"

Știați că... suzeta a fost inventată de către Joaquin Martinez prin anii 1350 după ce a petrecut foarte multe nopți albe din cauza micuțului său nou-născut.