Cub Rubik Mărește

Lumânare gel - "Mini cub Rubik"

Nou

Știați că... cea mai bine vândută jucărie din lume, cu peste 300.000.000 de bucăți vândute până în 2005 este cubul Rubik

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

34,99 lei

Detalii produs

Înălțime 14,2cm
Diametru 5,6cm
Greutate 483g
Timp de ardere 30 ore
Culoare Portocaliu
Aroma Fără

Mai multe informații

Info: Cubul lui Rubik este un joc problemă de tip puzzle inventat în 1974 de către sculptorul și profesorul de arhitectură maghiar Ernő Rubik.

Numit inițial „Cubul Magic” de către inventatorul său, Ernő Rubik, a fost redenumit „Cubul lui Rubik” de compania Ideal Toys în 1980 și a câștigat premiul special pentru Cel mai bun joc problemă la Jocul Anului în Germania.

Într-un cub Rubik clasic, fiecare din cele șase fețe este acoperită cu 9 etichete, colorate în una din șase culori (în mod tradițional alb, galben, portocaliu, roșu, albastru și verde). Un mecanism de pivoți permite rotirea independentă a fiecărei fețe, și astfel amestecarea culorilor. Pentru rezolvarea jocului, fiecare față trebuie să aibă o singură culoare.

Aniversarea a douăzeci și cinci de ani de la inventarea cubului a avut loc în 2005, când a fost produsă o variantă specială, cu o etichetă în centrul feței reflective (care a înlocuit-o pe cea albă) cu un logo „Cubul lui Rubik 1980-2005”.

Există patru variații ale Cubului, produse pe scară largă: Cubul de buzunar, de 2×2×2, cubul standard 3×3×3, apoi de 4×4×4 și de 5×5×5. Recent, s-au produs și versiuni mai mari (V-Cube 6 și V-Cube 7).

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un mini cub Rubik.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Mini cub Rubik"

Lumânare gel - "Mini cub Rubik"

Știați că... cea mai bine vândută jucărie din lume, cu peste 300.000.000 de bucăți vândute până în 2005 este cubul Rubik