Lumânare gel - "Tenisi"

Nou

Știați că... pe lângă faptul că sunt super-confortabili, tenișii mai au un avantaj: sunt versatili și pot fi purtați într-o mulțime de combinații.

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

39,99 lei

Detalii produs

Înălțime 11,5cm
Diametru 6cm
Greutate 488g
Timp de ardere 40 ore
Culoare Portocaliu
Aroma Fresh Air

Mai multe informații

Info:

Tenișii au apărut acum mult timp, cândva în secolul XVIII. Atunci, oamenii purtau pantofi cu talpa de cauciuc, dar care aveau un aspect nefinisat, neexistand nicio diferență între piciorul drept și cel stâng. În anul 1892, lucrurile au început să se schimbe, după ce compania U.S. Rubber Company a venit cu ideea de a face încăltări mai confortabile, realizate din pânză, cu talpă de cauciuc. Aceștia erau numiți Keds și la începutul secolului XX au început să fie produși în masă.

În aceeași perioadă, Marquis Converse a produs primul pantof făcut pentru baschet, care se numea Converse All Stars și care mai apoi a început să fie promovat de Chuck Taylor, un star în lumea baschetului la acea vreme.

"Tenișii și bascheții chinezești erau de doua feluri: albaștri, cei care se găseau în magazin, și albi, cum erau cei destinați sportivilor de performanță", spune Gabriel Ghelmegeanu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Romania - China, fost campion național la aruncări în perioada 1965-1977. Erau făcuți din cauciuc natural, erau foarte rezistenți și moi, însă îi primeam cu porția", povestește el. Galmaceanu își amintește că toți sportivii de performanță erau încălțați numai cu teniși sau bascheți chinezești.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un tenis.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră și nu numai.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%

Comentarii

Scrie și tu un comentariu

Lumânare gel - "Tenisi"

Lumânare gel - "Tenisi"

Știați că... pe lângă faptul că sunt super-confortabili, tenișii mai au un avantaj: sunt versatili și pot fi purtați într-o mulțime de combinații.