Cum comandați o lumânare personalizată?

Pentru a comanda o lumanare personalizată puteți să accesați meniul "Contactati-ne" sau să ne trimiteți un e-mail pe adresa [email protected] în care să descrieți cum doriți să fie lumânarea dumneavoastră răspunzând la următoarele întrebări:

 • ce obiect va conține?(indicat este să încărcați o poză cu acesta)
 • care sunt dimensiunile acestuia?
 • aveți și recipientul în care doriți să executăm lumânarea?
 • ce culorare/culori doriți să fie gelul folosit?
 • ce aromă doriți să aiva lumânarea?

 Atentie! Asigurați-vă ca obiectul dumneavoastra încape în recipient și ramâne spatiu și pentru fitil (minim 1.5 cm)!

Analiza și acceptul/refuzul comenzii

După ce trimiteți datele de mai sus cererea dumneavoastră va fi verificată și veți fi contactat pentru a vi se confirma acceptarea comenzii sau refuzul acesteia.

 

Trimiterea obiectului/produsului dumneavoastră

După ce veți primii confirmarea acceptului pentru comanda, următorul pas este să ne trimiteți prin poștă, curier sau să ne predați personal in Ploiești obiectul/produsul si/sau recipientul după care în cel mai scurt timp posibil veți avea lumânarea dorită.

Taxele pentru transportul obiectului/produsului vor fi suportate de către dumneavoastră.

Nu trimiteți colete cu plata ramburs, deoarece le vom refuza.

 

Recipientele folosite

Recipientele pe care noi le folosim la fabricarea acestor lumânări sunt testate să reziste la caldura degajată în timpul arderii.

Dacă doriți alt model de recipient decât cele pe care le avem noi disponibile nu este nici o problemă, alături de obiectul/produsul pe care îl doriți în interiorul lumânării ne trimiteți și recipientul în care doriți să manufacturăm lumânarea și veți plătii doar gelul necesar, manopera si taxele de transport.

Nu suntem răspunzători dacă recipientul trimis de dumneavoastră nu va rezista atunci când veți aprinde lumânarea.

 

Cât costă?

Prețul pentru aceste lumânări personalizate variază în funcție de volumul obiectului/produsului și de mărimea recipientului. Vă vom comunica în cel mai scurt timp prețul estimativ în baza datelor furnizate de dumneavoastra in formularul de contact, urmând ca după executarea lumânării să vă comunicăm prețul final.

Prețul include recipientul(dacă este cazul), gelul si manopera, urmând ca pentru transport să plătiți în funcție de localitatea de livrare și de curierul ales.

Pentru creearea unor produse se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea estimată a produsului.

Culoarea si aroma folosite pentru lumânările produse de noi sunt GRATIS.

In meniul "Lumânări din gel personalizate" găsiți câteva modele, executate pentru diverși clienți, și prețurile acestora pentru a vă face o idee aproximativă de preț. Găsiți în descrierea fiecărei lumânări din această categorie dacă a fost folosit recipientul clientului sau un recipient ales de noi.

Pentru modalitățile de plată apăsați aici.

 

Obiecte/produse interzise!

Puteți cere personalizarea unei lumânări cu orice obiect/produs doriți dacă nu se află în lista de obiecte/produse interzise de mai jos:

 • arme de foc și muniții
 • substanțe halucinogene
 • explozibili și substanțe inflamabile
 • substanțe chimice și toxice
 • materiale radioactive
 • obiecte de patrimoniu
 • produse neambalate care se pot altera
 • obiecte de natură organică ce au o umiditate mai mare de 10%(flori,fructe,legume,frunze verzi,etc.)

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comanda în care se cere folosirea unor astfel de obiecte/produse interzise.